Intresseanmäla­n till mässan I/ITSEC

2014-11-05

Inför försvarsmässan I/ITSEC kommer FXM att samla intresserade företag och myndigheter för att identifiera synergieffekter. Anmäl dig till mötet nu.

I/ITSEC är världens största mässa och konferens främst avseende modellering, simulering och träning och genomförs årligen i Orlando, Florida. 2014 genomförs mässan den 1-5 december.

Mässan besöks av delegationer från Försvarsmakten, Försvarets materielverk och Försvarsexportmyndigheten. Svensk försvarsindustri är representerade såväl som besökare, utställare och även som talare under genomförandet.

Inför genomförandet samlar FXM intresserade företags och myndighetsrepresentanter till ett förmöte, i syfte att sprida kunskap om hur respektive delegation ser ut och vilka möjligheter till stöd samt behov av samordning som finns, samt för att identifiera eventuella synergieffekter.

 

Anmälan

Mötet genomförs på FXM i våra lokaler på Östermalmsgatan 87C, den 20 november klockan 10:00-11:30.

Anmälan till mötet sker via mail till jonas.waltari@fxm.se senast 17 november.

Om ni har för avsikt att delta vid mässan, men inte har möjlighet att delta vid mötet, kontakta gärna Jonas Waltari vid FXM innan mötet och ni kommer då även att få en återkoppling efter att mötet är genomfört.